med-banner
slider1
slider2
slider4

Anestezie

MEDSPORT – Anestezie

Centru de excelenta in ortopedie

Anestezia are un rol esential in succesul interventiilor chirurgicale. De aceea am ales ca la Medsport sa lucram cu cei mai buni specialisti in domeniu.

Anestezia cuprinde metodele si tehnicile medicale care inlatura durerea si reactiile la durere, permitand, in conditii de securitate si echilibru biologic, efectuarea interventiilor chirurgicale.

Clasificarea anestezieei se face in functie de segmentul sau zona asupra careia actioneaza substantele anestezice si mecanismul lor la acest nivel. La Medsport, tipul de anestezie este insa stabilit de catre medicul specialist, doar in urma unui consult preanestezic. Este posibil ca acesta sa va prescrie efectuarea unor analize de laborator, a unei electrocardiograme sau a unei radiografii pulmonare. O buna cunoastere a starii dumneavoastra de sanatate precum si remedierea preoperatorie a eventualelor disfunctii, ofera siguranta actului anestezico-chirurgical, concomitent cu diminuarea riscurilor.

Impreuna cu medicul anestezist veti decide asupra tipului de anestezie ce se potriveste cel mai bine atat starii dumneavoastra de sanatate, cat si interventiei chirurgicale la care urmeaza sa va supuneti.

Exista trei tipuri generale de anestezie:

Anestezia locala – este cea produsa prin contactul substantelor anestezice, de tip local, pe receptorii periferici ai excitatiei dureroase. Dezavantajul consta in faptul ca este rezervata unor interventii de mica amploare.

Anestezia de conducere – blocheaza transmiterea influxurilor dureroase prin nervii periferici, plexurile nervoase, caile medulare. Include: anestezia plexala, tronculara, intravenoasa sub garou si mai cunoscute de dumneavoastra – rahianestezia si anestezia peridurala.

Anestezia generala – cu o tehnica complexa utilizand o multitudine de substante si o aparatura speciala, ea realizeaza mai multe deziderate: analgezia (inlaturarea durerii si a reactiilor vegetative ale acesteia), hipnoza (sau somnul anestezic), relaxarea musculara si echilibrarea functiilor vitale.

Clinica Medsport
Medsport – Anestezie
Centru de excelenta in ortopedie

Experienta0%
Seriozitate0%
Profesionalism0%