med-banner
slider1
slider2
slider4

MEDSPORT

Clinica chirurgicala multidisciplinara de inalta performanta, realizata pe baza unui proiect romano-german.

MEDSPORT – Clinica chirurgicala multidisciplinara de inalta performanta

Centru de excelenta in ortopedie

Medsport este o clinica chirurgicala multidisciplinara de inalta performanta, realizata pe baza unui proiect romano-german. Medsport asigura servicii medicale de inalta calitate in diverse specializari, reunind confortul si discretia unei clinici particulare cu vasta experienta a unor medici specialisti romani si straini.

Clinica Medsport vine in intampinarea dumneavostra cu urmatoarele promisiuni:

  • Va stau la dispozitie medici specialisti de top si aparatura medicala performanta
  • Respectam angajamentele si livram servicii medicale la ce mai inalt nivel
  • Ne angajam in demersuri medicale pe care le urmarim din faza de diagnosticare pana la cea de tratament si recuperare

Clinica Medsport a fost varf de lance al sistemului medical privat romanesc. Inaugurata in anul 2001, a fost repede recunoscuta in lumea medicala ca Centru de Excelenta in diagnosticarea si tratarea afectiunilor ortopedice, in special datorita tratamentului artroscopic al diferitelor afectiuni ale genunchiului. Intre timp, gama de servicii a fost largita in mod constant atât prin extinderea numarului de specialitati medicale cât si prin cresterea constanta a procedurilor si tratamentelor medicale oferite pacientilor sai.

Gratie unei echipe numeroase de medici specialisti, Medsport asigura servicii medicale pentru o larga varietate de specialitati medicale cu diverse specializari: Ortopedie – artroscopie – traumatologie sportiva, Ginocologie – histeroscopie – laparoscopie, Chirurgie plastica, reparatorie si estetica, Anestezie si Analize medicale.

Dotarea performanta a clinicii, a salilor de operatie in special, a echipelor de medici de top, cu rezultate exceptionale in investigarea si tratarea afectiunilor traumatice ortopedice, sunt argumentele ce sustin calitatea actului medical si transforma clinica Medsport intr-un Centru de Excelenta in Ortopedie. În Clinica Medsport au fost efectuate peste 6000 de interventii chirurgicale, majoritatea asistate artroscopic, si au fost efectuate în premiera nationala unele procedee si tehnici medicale si chirurgicale:

  • Reconstructia ligamentului patelo-femural medial prin procedeu Arthrex în luxatiile recidivante ale rotulei
  • Cura disjunctiei acromio-claviculare prin procedeu Arthrex (AC Tightrope)
  • Terapia epidurala a herniilor de disc vertebrale

Situata în vecinatatea Arenei Nationale, într-un cadru natural deosebit, Clinica poseda stationar cu paturi in rezerve moderne, la cele mai inalte standarde de confort si igiena, un postoperator conform cu cerintele unei chirurgii performante, precum si sala de gimnastica medicala si fizioterapie pentru recuperarea postoperatorie a pacientilor. Interventiile chirurgicale sunt efectuate în doua sali de operatie complet echipate si dotate cu aparatura perfomanta, fiind asistate de medici de terapie intensiva cu un grad ridicat de pregatire si competenta, care fac posibila acordarea oricarei forme de anestezie. Confort business – wireless etc.

Clinica Medsport
Medsport – Clinica
Centru de excelenta in ortopedie

Profesionalism0%
Seriozitate0%
Experienta0%