med-banner
slider1
slider2
slider4

Echipa

MEDSPORT – Echipa

Centru de excelenta in ortopedie

Dr. Marian Anghelescu

Doctor in stiinte medicale si cu supraspecializare in traumatologie sportiva, Dr. Marian Anghelescu este unul dintre cei mai renumiti specialisti din Romania, fiind recunoscut ca o somitate in diagnosticul si tratamentul afectiunilor genunchiului, cu un peste 5000 de operatii reusite. In acelasi timp secretarul Comisiei medicale a ligii europene de natatie, Dr. Anghelescu are competente in ecografie musculo articulara, artroscopie si management sanitar.

Dr. Victor Culman

Dr. Victor Culman este medic primar in anestezie si terapie intensiva

Dr. Ovidiu Grecu

Dr. Ovidiu Grecu este medic primar chirurgie plastica si microchirurgie reparatorie, doctor in stiinte si unul dintre cei mai buni specialisti romani in domeniu. (www.drgrecu.ro)

Dr. Cristina Anghelescu

Dr. Cristina Anghelescu este medic primar Obstetrica – Ginecologie si membru al Societatii Romane de Ecografie obstetricala si ginecologica. Doctorand si participant la multiple cursuri de specializare si supraspecializare, Dr. Cristina Anghelescu are competente in colposcopie, ecografie obstetricala si ginecologica 3/4D, histeroscopie.

Dr. Nicusor Anghel

Licentiat in kinetoterapie, supraspecializat în patologia genunchiului, participant la peste 10.000 de artroscopii, este director adjunct al Clinicii Medsport si activeaza in domeniu din 1994.

Dr. George Ilie

Dr. George Ilie este medic specialist terapie intensiva, cu competente in bronhoscopie.

Dr. Simona Ilie

Dr. Simona Ilie este medic specialist in terapie intensiva.

Dr. Dan Valentin Anghelescu

Dr. Dan Anghelescu este Medic Specialist Ortopedie-Traumatologie in cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti si in cadrul clinicii Medsport. Activeaza ca medic in cadrul Comitetului Olimpic si Sportiv Roman si medic al Lotului National de Polo. Cu competente deosebite in chirurgia artroscopica, a participat la numeroase cursuri de perfectionare.

Dr. Dan Anghelescu Medsport site