med-banner
slider1
slider2
slider4

Urmarirea sarcinii

MEDSPORT – Urmarirea sarcinii

Centru de excelenta in ortopedie

In cadrul cabinetului de Obstetrica – ginecologie, oferim un program complet de urmarire a sarcinii. Investigaţiile efectuate ofera informaţii valoroase despre starea de sanatate şi despre gradul de dezvoltare a fatului.

Dispunem de aparatura ultramoderna pentru stabilirea diagnosticului prenatal. Anomaliile şi complicaţiile ce pot surveni in timpul sarcinii pot fi, astfel, prevenite cu ajutorul ecografiei morfologice fetale, investigaţie esenţiala in urmarirea corecta a sarcinii.

Programul de urmarire a sarcinii cuprinde consultaţiile lunare, in cadrul carora se pot efectua şi ecografii de urmarire a creşterii şi bunastarii fetale. A doua etapa a acestui program se refera la analizele de luare in evidenţa. Aceste analize includ hemoleucograma, transaminaze, glicemie, calcemie Rh, grup sangvin sau sumar de urina.

Pentru trimestrul I de sarcina (11-14 saptamani) recomandam ecografia morfologica 3D sau 4D, urmata de triplu test genetic, opţional, daca cele anterioare au fost efectuate iar rezultatele au fost normale. O a doua ecografie 3D sau 4D se face in trimestrul II de sarcina moment in care se examineaza morfologic formarea normala a organelor fatului. Perioada ideala pentru depistarea anomaliilor fetale este intervalui intre 20 si 22 de saptamani. In saptamânile 32-34 se face o noua ecografie care evalueaza cresterea fetala.

Clinica Medsport
Medsport – Urmarirea sarcinii
Centru de excelenta in ortopedie

Experienta0%
Seriozitate0%
Profesionalism0%